Wietplantages-Opruimen.nl

Snel en Discreet - Informatie:                                085 130 18 62 

Als in een pand een kweekplaats voor hennep word aangetroffen, dan wordt het huurcontract door de rechter beëindigd. Het is in het belang van de eigenaar van de woning waar een marihuanakwekerij is aangetroffen, om de woning zo snel mogelijk te ontruimen en te verhuren!!

Wietplantages opruimen en ontruimen:
Bij het ontruimen van een wietplantage komen veel zaken kijken. Het is een lastige en zware klus. Vaak is een ruimte dermate omgebouwd dat er speciale herstelwerkzaamheden verricht dienen te worden. Er zijn altijd extra installaties in de woning gebouwd. Illegaal en zeer gevaarlijk, bijvoorbeeld elektriciteitsleidingen om stroom af te tappen. Ook is er vaak sprake van directe schade aan muren, vloeren en plafonds, omdat er gaten in zijn gemaakt voor elektriciteitsleidingen en luchtafvoerkanalen.

Dan zijn er nog chemische stoffen aanwezig en vaak grote hoeveelheden aarde en of kokosbast. (Gemiddeld 6-10 kuub!) Wietplanten hebben een warme en vochtige omgeving nodig en dat veroorzaakt schimmels en ongedierte in de woning.  Omdat hennepplanten veel water nodig hebben worden irrigatiesystemen aangelegd in de woning. Lekkage komt veelvuldig voor!

Onze gespecialiseerde medewerkers weten vanuit ervaring hoe ze hier op een veilige en effectieve manier mee om moeten gaan.

Verwijderen van wietplantage en demontage installaties:
Om een wietplantage te voorzien van licht en warmte, zijn er vaak meerdere elektrische installaties aangelegd. Ons personeel weet precies hoe technische en elektrische installaties moeten worden gedemonteerd. Het ontmantelen en afkoppeling is zodoende ook geen probleem.

Restafval bij het ontruimen van een wietplantage:
Vaak komt er een hoop restafval tevoorschijn bij het opruimen en ontruimen van een wietplantage. Hierbij kunt u denken aan chemicaliën, lampen, koolstoffilters en overige elektrische installaties. Dit afval wordt milieubewust gedeponeerd op daarvoor bestemde  locaties. (Gemiddeld 6-10 kuub!)

Wietplantage opgeruimd en dan?
Na het ontmantelen en afvoeren van de plantage kunnen wij eventuele herstelwerkzaamheden uitvoeren zodat de woning klaar is om verkocht of verhuurd te worden. Een leeg pand brengt niets op!

Bel daarom Wietplantages-Opruimen.nl voor een overzichtelijke offerte. U kunt zich dan richtten op de juridische en administratieve afhandeling van de situatie!

Een offerte leveren wij binnen 1 uur en de ontruiming zelf is mogelijk binnen 48 uur.

Wij maken uw pand in korte tijd weer volledig geschikt voor verhuur of verkoop.

BEL GRATIS voor meer informatie:  +31(0)85 130 18 62